Beställ Mötas på riktigt

Per Hörberg: 

MÖTAS PÅ RIKTIGT 

BESTÄLL HÄR! Pris 245 kr

Här kan du läsa ett smakprov ur "Mötas på riktigt"

Per Hörbergs bok "Mötas på riktigt – professionellt och personligt" riktar sig till alla som har insett hur viktig den personliga närvaron i varje möte är, om det så är ett möte på jobbet, med en vän eller med sin partner. Per Hörberg talar i boken till våra djupt mänskliga behov och ger samtidigt konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa meningsfulla möten – en verktygslåda för alla som vill mötas på riktigt, i jobbet och privat.

I boken ställs frågan till vilken nytta arbetsveckorna på företag och organisationer fylls  med möten när möteskvaliteten brister och avsikten med mötena är oklar. Per Hörberg ger många konkreta tips på vad vi behöver tänka på för att skapa bra möten, och boken passar för alla som leder eller deltar i möten på jobbet. Här visas hur organisationer kan skapa förutsättningar för riktigt meningsfulla möten. Effektivare hävstång för framgång finns inte!

"Mötas på riktigt" är också en praktisk filosofibok för vardagens alla möten, privat och professionellt. Till skillnad från andra böcker om mötesteknik ställs frågan om inte alla möten har något gemensamt. Livet består till stor del av att möta andra människor. Ett möte blir inte meningsfullt bara av det som sägs, det krävs också ett lyssnande, ett gemensamt syfte och respekt för varje deltagares behov. Boken riktar sig till alla som har insett hur viktigt det personliga i varje möte är.

"Mötas på riktigt" inspirerar till välbefinnande och till effektfullhet. Självledarskap, självkännedom och självmedkänsla är några av nyckelorden, som förklaras med hjälp av rykande aktuella kapitel om mindfulness och mentalisering.  Äkta möten lockar fram vårt inre, lugna landskap även under stressiga dagar. Mötas på riktigt är en guide för att skapa de möten du vill ha – professionellt och personligt!

Pris 245 kr
Utgivningdatum: december 2015

BESTÄLL HÄR!

Pressinformation

UR INNEHÅLLET

Effektiva möten - men hur?
Konsten att nätverka
"Att gå på kurs" - eller lära sig något?
Design och ledning av möten där man möts
Event och andra stora möten
Open Working Space
Det goda mötet
Mötets neurobiologi
Möten med mindfulness
Mentalisering
Skapa möten där man möts
Att möta sig själv
 


UR FÖRFATTARENS FÖRORD

"När vi möts på riktigt får vi ny fart och energi, oavsett om vi är ledare och medarbetare eller kunder som nyttjar en vara eller en tjänst. När vi lyssnar bättre på varandra och på oss själva öppnar vi oss för vad ett möte verkligen handlar om. Detta gäller både professionellt och personligt. Genom att mötas på riktigt kommer vi att slappna av mer, stressa mindre och inse vad verklig kvalitet är – både på arbetet och i livet i stort. Paradoxalt nog tror jag att vi dessutom får mer gjort då!" 

 


OM FÖRFATTAREN

Per Hörberg har som organisations- och managementkonsult, utbildare och coach mött tusentals chefer från Melbourne till New York, London, Ystad och Haparanda. Per är också projektledare för den ideella organisationen Initiativ Samutveckling (www.samutveckling.se), vars syfte är att bidra till goda samtal, dialog och ett starkare civilsamhälle. Per har en bakgrund som reservofficer och chef inom Ikea. Mötas på riktigt är Per Hörbergs sjätte bok. 

Läs mer om Per Hörberg och hans verksamhet:

www.navigatororganisation.se

   


SAGT OM PER HÖRBERG

"Per Hörberg tillhör en av de få här i Sverige som prestigelöst törs stiga över gamla gränser och bryta invanda mönster när det gäller mötets utveckling. Min rekommendation: Köp boken, läs den och förändra de möten du själv kan förändra." 

Roger Kellerman, Meetings International

  


I PRESSEN OM MÖTAS PÅ RIKTIGT

"Så håller vi meningsfulla möten" - Arkitekten.se 2017-08-31 om Per Hörberg och "Mötas på riktigt"
https://arkitekten.se/nyheter/sa-haller-vi-meningsfulla-moten/

Chefen i Fokus nr 3 2016 "Gör det själv: Så blir mötet meningsfullt"
https://vision.se/Yrken/Chef/chefen-i-fokus/arkiv/2016/september/gor-det-sjalv-sa-blir-motet-meningsfullt/

Meetings International november 2016 "Att koordinera relationer handlar i högsta grad om möten"
http://www.meetingsinternational.se/articles.php?id=445#.WFA9pPnhDBV

Jobbsafari i april 2016 "Mötas på riktigt"
https://www.jobbsafari.se/cms/motas-paa-riktigt?lang=sv

HR-bloggen januari 2016 "3 tumregler för effektivare möten"
http://hrbloggen.se/2016/01/effektivare-moten.html

 

 

 

Sök

Dana Förlag på Facebook

Dana Förlag

c/o Peter Fowelin
Hasselstigen 42
152 30 Södertälje
08-550 602 74
0707-72 85 77
E-post: peter[at]danaforlag.se
Webb: www.danaforlag.se